• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vloerkleed op maat

Er zijn vele maten in vloerkleden, maar soms wil je daar een uitzondering op. Een eigen vloerkleed op maat laten maken is dan de oplossing.
Geen producten gevonden...

Vloerkleed op maat

Vloerkleed op maat laten maken

Er zijn vele maten in vloerkleden, maar soms wil je daar een uitzondering op. De makkelijkste manier is dan een eigen vloerkleed op maat te laten maken. Met een op maat gemaakt vloerkleed kun je net dat verschil maken in je interieur. Want soms lenen de maten van je zithoek of een andere ruimte zich ernaar om een groter, kleiner of een rond vloerkleed op maat aan te schaffen. Heb je een grote woonkamer, dan is het geweldig om een wooneiland te maken van je zithoek. Het vloerkleed moet dan zo groot zijn, dat heel de bank er royaal op staat. Je krijgt dan een mooi loft idee in je interieur.

Let op: omdat vloerbedekking vaak op 4 meter wordt vervaardigd zit je gebonden aan de maximale maat van één zijde van het vloerkleed (op maximaal 4,00 meter dus). Voorbeeld: 4,00 x 6,00m is mogelijk, maar 4,50 x 4,50m niet.

Ga eens voor een rond vloerkleed op maat

Je vindt in onze collectie een ruime keuze aan ronde vloerkleden. Maar als hier je standaardmaat niet bij zit, is er altijd nog de mogelijkheid om je kleed in je eigen gewenste diameter te laten vervaardigen. Het leuke en unieke van het gebruik van een rond vloerkleed is dat het een geheel andere stijl aan je kamer geeft. De mogelijkheden van een rond vloerkleed zijn eindeloos. Je stapt af van het “hokjes” denken en je kunt er op een speelse manier mee omgaan. Een klein rond kleed voor alleen dat bijzettafeltje, een groot rond vloerkleed achteraan je bed of twee kleden gemixt over elkaar, het is allemaal mogelijk. Veel van onze vloerkleden uit de collectie kunnen in standaard ronde maten of in maatwerk worden uitgevoerd.

De afwerking van op maat gemaakte vloerkleden

Doordat de op maat gemaakte vloerkleden uitgesneden worden uit moederrollen hebben ze een afwerking nodig. Dit kan door middel van festonneren (afgewerkt met een bijkleurend garen) of via een bandafwerking. Per kleed kan dit verschillen.

Extra styling advies bij karpetten op maat

Heb jij interesse in een vloerkleed op maat, neem dan even contact op voor extra styling advies. Wij bespreken dan ook de mogelijkheden en afwerking bij jouw op maat gemaakt vloerkleed. Dit kan via [email protected] of door te bellen naar 088 2222888.