• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Trendy vloerkleed

Ga mee met de trend van dit moment met een trendy vloerkleed. Bekijk hier alle moderne vloerkleden van merken als Brink & Campman, Karpi of Momo Rugs.
Geen producten gevonden...

Trendy vloerkleed

Trendy vloerkleed

Een trendy vloerkleed, de naam zegt het al, laat de trend van dit moment zien. Het zijn moderne vloerkleden die door hun design geweldig passen in een modern interieur. Met gewaagde kleurcombinaties en diverse materialen kun je aan je interieur een trendy en modern uiterlijk geven. Je vindt bij Woonmodewinkel.nl verschillende merken die gespecialiseerd zijn in hippe vloerkleden. Denk aan Brink & Campman, maar ook Karpi vloerkleden en Momo rugs.

Moderne vloerkleden toepassen

Een vloerkleed van verschillende materialen en moderne patronen brengen je woonkamer tot leven. Je kunt een kleed kiezen dat zowel stoer als modern is. Zo is er voor elk interieur een geschikt kleed te vinden. Omdat een vloerkleed vaak een groot item is in een interieur kun je met moderne vloerkleden een echt statement maken. Strakke vormen matchen prachtig met geometrische patronen. Heb je een interieur dat wel wat kleur kan gebruiken, kies dan een trendy vloerkleed in een hippe kleur.

Tip: laat wel de kleur van je trendy vloerkleed terugkomen in je interieur. Bijvoorbeeld door middel van accessoires, of een kleur in een schilderij. Het is ook heel hip om ook eens te spelen met diverse vormen en patronen kleden, mix en match deze maar door elkaar!

Modern vloerkleed kopen?

Je wilt graag een modern vloerkleed kopen met een prachtig design, waar je jarenlang plezier aan beleeft? Kijk dan hierboven in onze webshop naar ons royale assortiment met hippe vloerkleden.