• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Scandinavisch vloerkleed

De Scandinavische vloerkleden zijn al jaren niet meer weg te denken uit onze Nederlandse interieurs. Bekijk deze trend hier!
Geen producten gevonden...

Scandinavisch vloerkleed

Scandinavische vloerkleden voor in een basic woonstijl

In de Nederlandse interieurs zijn de Scandinavische vloerkleden al jarenlang niet meer weg te denken. Voor wie veelal houdt van een rustig interieur is een Scandinavisch vloerkleed zeker aan besteed. Een Scandinavisch kleed kenmerkt zich door de strakke patronen en lichte kleuren. Perfect passend in een basic woonstijl.

Kenmerken van een Scandinavisch kleed

Een Scandinavisch vloerkleed is geïnspireerd op de rustige subtiele kleuren en patronen van kleden uit Scandinavië. Ze hebben een neutrale lichte, en tijdloze uitstraling. De vloerkleden hebben strakke lijnen, lichte kleuren of andere onopvallende decoratieve kenmerken. Vaak zie je ook een ruitpatroon. Een Scandinavisch tapijt kan in verschillende kleuren voorkomen. Vaak zie je ze in wit–grijs of zwart-wit.

Toepassen van een Scandinavisch karpet

Heb jij een rustig interieur en wil je een geschikt vloerkleed aanschaffen, kies dan voor een vloerkleed in Scandinavische stijl. Kies voor een mooi rustig wollen kleed voor een warm interieur, maar ook een gekleurd kleed kan net dat opvallende accessoire zijn, die jouw Scandinavisch interieur helemaal hot maakt.