• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Landelijk vloerkleed

Een landelijk vloerkleed past perfect in je interieur met robuuste en natuurlijke materialen. Bekijk hier alle vloerkleden in landelijke stijl.
Geen producten gevonden...

Landelijk vloerkleed

Tijdloze landelijke vloerkleden

Met een landelijk interieur heb je een inrichting te pakken waarin mooie robuuste en natuurlijke materialen thuis horen. Denk daarbij ook eens aan een landelijk vloerkleed met een Scandinavisch uiterlijk of print. In een landelijk interieur worden veel naturellen gebruikt. Grove houtsoorten, afgewisseld met natuurlijke materialen zoals wol, katoen en linnen. De basiskleuren zijn voornamelijk wit, beige, verschillende bruintinten en verschillende tonen grijs. Maar in een landelijke woonstijl kom je ook zwart en blauw tegen. In onze collectie vind je verschillende vloerkleden in landelijke stijl die in je landelijk interieur passen. Je kan er verschillende kanten mee op. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een rond landelijk kleed, of een heel grof geknoopt landelijk karpet in een wol materiaal. Hiermee zorg je voor een originele twist. 

Toepassen van een landelijk vloerkleed

Een landelijk vloerkleed pas je toe in een interieur waarin je rust wilt uitstralen. Je houdt van natuurlijke materialen. Er staan verschillende houten meubels, vaak robuust in dikte van de houtsoort, in je woonkamer. De kleuren zijn niet extreem uitgesproken en stralen rust uit. In deze woonstijl maak je je interieur compleet met een mooi robuust landelijk tapijt. Zoals je ziet hebben wij in deze categorie voor jou al verschillende landelijke karpetten geselecteerd. Kijk welke jou aanspreekt en breng met een landelijk vloerkleed de rust en natuur in je eigen huis.