• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Klassiek vloerkleed

Karakter toevoegen aan je interieur? Kies dan voor een klassiek vloerkleed met een uitgesproken print.
Geen producten gevonden...

Klassiek vloerkleed

Klassieke vloerkleden collectie

Je vindt in onze collectie een ruim aanbod van klassieke vloerkleden. Deze kleden kenmerken zich door inspiratie van de patronen van een oosters karpet. Een klassiek vloerkleed is een vloerkleed met veel karakter. In een rustige omgeving zorgt een klassiek kleed vaak voor een eye-catcher effect.

Het toepassen van klassieke tapijten

Als je denkt dat een klassiek karpet alleen maar toegepast wordt in een klassiek interieur, dan vergis je je. In een ruige industriële omgeving past dit klassiek vloerkleed ook prima. Gebruik een mooi patroon in heldere of zachte kleuren in je klassieke karpet, en pas deze toe in een heel strakke industriële omgeving. Maar naast deze trend van het moment kun je ook in een klassiek interieur natuurlijk niet om de patronen van een klassiek tapijt heen.

De kleuren van een klassiek vloerkleed

De kleuren in een klassiek karpet zijn vaak uitgesproken, zoals de kleuren rood, goud, groen, blauw, roze en noem nog maar een aantal kleuren. Een klassiek vloerkleed geeft daardoor echt karakter aan je interieur. Het geeft ook de mogelijkheid om de kleuren vanuit het vloerkleed als basis te gebruiken voor de andere accentkleuren in je interieur. Kortom, je staat nog verrast van de mogelijkheden die klassieke tapijten met zich meebrengen.