• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industriële vloerkleden

Deze collectie industriële vloerkleden met mooie vintage patronen en kleuren komt prachtig tot zijn recht in jouw strakke en stoere interieur.
Geen producten gevonden...

Industriële vloerkleden

De look en feel van een industrieel kleed

Wat wordt er nu eigenlijk verstaan onder industriële vloerkleden? Een industrieel vloerkleed is een kleed dat bijzonder goed toepasbaar is in een strakke industriële woonstijl. De industriële karpetten hebben mooie vintage patronen en kleuren. Soms heel rustig in ton sur ton kleuren, maar ook de grote vervaagde patronen van een klassiek kleed kunnen prachtig worden toegepast in een industrieel ingerichte ruimte.

Toepasbaarheid van een industrieel tapijt

Door de grote industriële woontrend van dit moment is er ook een geweldig groot aanbod van industriële vloerkleden. Daarom is deze collectie bijzonder goed geschikt voor interieurs waarvan de aspecten industrieel zijn, zoals sobere materialen, stalen deuren enz. Deze stoere woontrend is gewoon niet compleet zonder een zacht element zoals een industrieel tapijt. Gelukkig is de collectie van industriële vloerkleden zo gemaakt om in deze interieurs prachtig tot hun recht te komen.

Onze collectie industriële vloerkleden

De collectie industriële vloerkleden in ons assortiment is bijzonder groot. Ze zijn van diverse materialen gemaakt en voor elke portemonnee is een mooi industrieel kleed te vinden. Kijk ook eens bij de collectie vintage vloerkleden voor nog meer inspiratie.