• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Laagpolige vloerkleden

Een laagpolig tapijt past bij veel stijlen en is op vele leuke manieren te combineren. Bekijk hier al onze laagpolige vloerkleden.
Geen producten gevonden...

Laagpolige vloerkleden

Laagpolige vloerkleden

Ben jij niet diegene die diep weg wil zakken in een vloerkleed, maar houd van een strak vloerkleed? Dan is een laagpolig karpet zeker iets voor jou. In onze webshop vind je heel veel laagpolige vloerkleden. Zowel met patroon als helemaal effen en strak. Doordat een laagpolig vloerkleed past in verschillende interieurstijlen van dit moment is er een enorm aanbod, onder andere een groot aantal verschillende dessins. Kortpolige vloerkleden zijn goed verschuifbaar en gemakkelijk schoon te maken.

Het toepassen van een laagpolig tapijt

Laag- of kortpolige vloerkleden kun je eigenlijk overal toepassen. Een laagpolig tapijt past zowel in een Scandinavische woonstijl als ook in een industriële, moderne of landelijke stijl. Ook passen deze laagpolige kleden in een strak minimalistisch interieur. Onder de laagpolige vloerkleden beschouwen wij alle laagpolige karpetten die korter zijn van pool dan 1 cm. Dit betekent dat deze tapijten zeer geschikt zijn voor gezinnen met kleine kinderen of waar huisdieren over de vloer lopen. Laagpolige vloerkleden laten zich makkelijk reinigen.

Maatwerk laagpolige karpetten

Laagpolige karpetten zijn uitstekend geschikt om maatwerk van te maken. Bijvoorbeeld een rond vloerkleed dat je onder een leuk tafeltje kan leggen, of wat denk je van enkele dunne laagpolige vloerkleden half over elkaar. Het is erg leuk om met de kortpolige kleden te experimenteren.