• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Multicolor vloerkleed

Vanuit een multicolor kleed heb je diverse mogelijkheden om de kleuren die in het vloerkleed zitten ook in je woonruimte terug te laten komen. Met welk meerkleurig vloerkleed vrolijk jij je interieur op?
Merken
Vloerkleed Angora, kleur Multi
€999,00
Stukprijs: €999,00 / Stuk
+
0%
Brinker Carpets Vloerkleed Moods kleur 16
Vloerkleed Moods kleur 16
€239,00 €239,00
Stukprijs: €239,00 /
+
0%
Brinker Carpets Vloerkleed Moods kleur 17
Vloerkleed Moods kleur 17
€239,00 €239,00
Stukprijs: €215,00 /
+
Vloerkleed Angora, kleur Beige Multi
€999,00
Stukprijs: €999,00 / Stuk
+
Vloerkleed Angora, kleur Rust Multi
€999,00
Stukprijs: €999,00 / Stuk
+

Multicolor vloerkleed

Multicolor vloerkleden zijn soms gedurfd maar eigenlijk altijd een eyecatcher in je woning. Een multicolor vloerkleed kenmerkt zich door het gebruik van een variatie van meerdere kleuren welke heel goed een basis- of steunkleur voor je woonkamer kunnen zijn.

Toepassing meerkleurig vloerkleed

Ik geef hierbij een voorbeeld hoe je een vloerkleed met meerdere kleuren kunt toepassen in je interieur. Stel je wilt het toch redelijk rustig houden maar niet te saai, dan neem je een multicolor vloerkleed. Vanuit dit kleed heb je diverse mogelijkheden om de kleuren die ook in je vloerkleed zitten in je woonruimte terug te laten komen. Dit kun je doen met de steunkleuren (de rustige kleuren) die in je meerkleurig vloerkleed zitten. Maar natuurlijk ook met de fellere kleuren (de accent kleuren). Dus als je een multicolor vloerkleed gebruikt, zorg dan in ieder geval dat de kleuren uit het kleed terugkomen op muren of meubels of in andere accessoires in huis, zoals kussens, plaids of andere decoratie.

Goede match met je interieur

De gouden regel bij een vloerkleed met meerdere kleuren is dat een van de kleuren uit het tapijt in je interieur terug moeten komen in een match. Een kleur maakt de woonruimte zoveel leuker. En een goede match tussen je tapijt en bijvoorbeeld accessoires zorgt voor een goed geheel. Dus zitten er mooie kleuren in je vloerkleed, gebruik ze dan ook in de rest van je interieur.