• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vloerkleden

Schitterende vloerkleden in standaardmaten, maar ook in maatwerk. Hoogpolige vloerkleden, laagpolige vloerkleden, maar ook de trend van dit moment; vintage vloerkleden, vindt u in onze collectie.
Merken
Maat
-10%
Brinker Carpets Vloerkleed Moods kleur 4
Vloerkleed Moods kleur 4
€239,00 €215,00
+

Vloerkleden

Vloerkleden standaard of maatwerk je vind het in onze webshop

Voor elke maat en elk budget kunt u bij ons een vloerkleed vinden. De rubrieken zijn onderverdeeld in hoogpolige vloerkleden, laagpolige vloerkleden en vintage vloerkleden. Ook de vloerkleden van de Desso collectie en de Karpi collectie vind u in onze webshop.

Maatwerk vloerkleden bestellen doe je zo:

De webshop laat diverse maten vloerkleden zien. Daarbij wordt er ook aangegeven of maatwerk kleden mogelijk zijn. Heeft u behoefte aan een speciale maat, vraag dan via een mailtje naar info@woonmodewinkel.nl een vrijblijvende offerte aan. Binnen 2 werkdagen krijgt u een antwoord op uw vraag. 

Vintage vloerkleden de trend van dit moment

U vind bij ons een grote collectie vintage vloerkleden. Oud gemaakte patronen met een verwassen en sleets uiterlijk, maar ook patchwork kleden. Vaak de eycather van de ruimte. Verberg het kleed niet onder een te grote salontafel, maar pak wat kleine bijzettafeltjes voor een schitterend effect.