• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disclaimer

Woonmodewinkel.nl is een onderdeel van Haarbosch Wonen. Wij van Haarbosch Wonen besteden veel tijd en zorg aan de informatie die wij aanbieden op onze websites, maar geven geen garantie ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. Bezoekers en/of gebruikers van de website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de website aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie. Vooral bij kleuren moet u er rekening mee houden dat de kleuren zoals weergegeven op deze pagina's en foto's kunnen verschillen met de werkelijke producten. Er kunnen dus kleurverschillen en nuanceverschillen zijn. Dit komt onder andere door dat computersystemen en monitoren over het algemeen kleuren niet volledig weergeven naar de werkelijkheid.

De intellectuele eigendomsrechten op alle op de website aanwezige informatie zijn voorbehouden aan Haarbosch Wonen. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van de website van woonmodewinkel.nl  zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.
De website kan links bevatten naar websites die geen eigendom zijn van Haarbosch Wonen en is daarom op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze website of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze websites.

Door woonmodewinkel.nl  per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Woonmodewinkel.nl  staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst van de e-mails. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.