Klantenservice

Klantenservice

Welkom bij de klantenservice van Woonmodewinkel.nl, onderdeel van Haarbosch Wonen.
Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen over onze producten en diensten.
Staat uw hier vraag niet bij? Stel dan uw vraag via bijgaand formulier of bel naar onze winkel. Wij streven ernaar uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Houdt u hierbij rekening met onze openingstijden. (link naar de pagina contact op de webshop)

Kan ik een vloerkleed ook op maat bestellen?

Dat kan, sommige vloerkleden kunnen ook op maat besteld worden. Dan staat er 'maatwerk mogelijk' bij de artikelgegevens. Stuur  ons dan een contactverzoek met de maat en het type kleed en u krijgt binnen 48 uur een offerte op maat, via de mail.

Zijn producten altijd op voorraad?

Nee: de producten worden door ons ook bij verschillende leveranciers besteld. Soms ook in het buitenland. Dit betekend dat men er van uit kan gaan dat de goederen binnen 1-5 dagen geleverd worden. Bij ieder product geven wij een leverindicatie. Pas als deze afwijkt houden wij u op de hoogte. Let op: bij maatwerk gelden andere levertijden.

Is retourneren van maatwerk mogelijk?

Nee, dit is niet mogelijk, omdat het product specifiek op uw maat besteld wordt. Zorg vóór de bestelling dus dat u het product via een staal en/of productmonster goed beoordeeld hebt.

Klopt de kleur van de producten, zoals ze op het computerscherm worden weergegeven?

Kleuren op het scherm kunnen afwijken van de realiteit. Je bepaalt zelf de kleurinstelling van je beeldscherm. Sommige mensen hebben het beeldscherm liever wat feller, anderen juist weer zachter. Wij hebben daar geen invloed op, maar beelden de kleur zo waarheidsgetrouw mogelijk af.