• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Woonmodewinkel.nl is onderdeel van Berg&Berg Haarbosch wonen in Dongen.

Berg&Berg Haarbosch is de échte binnenhuisadviseur voor de regio Dongen, Oosterhout en Tilburg. Samen met 57 andere interieurspeciaalzaken verspreid over heel Nederland, wil Berg&Berg Haarbosch het sfeervol, op maat en in úw stijl aankleden van vloer, wand en raam écht leuk maken, helpen bij het maken van de juiste keuzes en 100% maatwerk en zorgeloze service bieden. Omdat de 58 Binnenhuisadviseurs gezamenlijk hun krachten bundelen is Berg&Berg Haarbosch een door de A-merken erkend exclusief dealer en heeft dan ook hun meest uitgebreide collecties en beste prijzen. En een huismerk NL Label, A-merk kwaliteit met een heel aantrekkelijk prijskaartje. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat u inspireren!

In onze webshop vindt u veel van de producten die wij verkopen. Zoals onder andere leuke vloerkleden, raamdecoraties en woonaccessoires. Vrijwel alle producten kunnen ook naar eigen wens worden samengesteld en op maat worden geleverd.
Wilt u de producten bekijken en/of voelen dan bent u van harte welkom in onze winkel. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar om u te adviseren bij de aanschaf van uw producten.

Wilt u eens langskomen in de winkel? Dat kan! Kijk voor ons adres en openingstijden hier.